CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Saturday, March 7, 2009

saspen..

semlm, jumaat, mcm biasa gi klas surface..

bes jugak klas smlm.. byk aktiviti dlm klas... kira bes la! tak menyesal amik surface.. klas kol10-12...

sedang ktorg asyik buat kt dpn, baca jwpn yg ktorg dh calculate, tibe2 bunyi bkak pintu.. tp aku tak tgk pon la kt pintu..bajet sape2 nk gi toilet..then tibe2 kecoh2!!

tgk blkg, si alip ckp kt Dr Reza, "she faintsss"... klas surface ni 16 org je amik.. tgk2 susi dh terbaring atas lantai.. pengsan ke pitam.. time kol 11.15.. kelakar jugak la.. dh la baru dtg.. dtg2 buat gempak plak pengsan.. tp pengsan btol2.. pastu dr reza bagi air soh sapu kt muka die.. sapu2 la sikit, kipas2 dia.. die sedar je die gelak.. hadooiiiii buat saspen je.. bole plak gelak kan.. tgk keadaan die klakar jugak la.. die jato tu ngan beg2 jato.. keadaan mcm kene langgar lari.. selipa seblh masih di kaki, sblh lagi tercampak kt pintu dpn.. lawak gila!

die bgn, die duduk, die buat mcm bese a jwb soklan...

ktorg punya la saspen time tu.. lepas tu, sume pandang die, gelak2 je.. lawak kot! masuk lambat n pengsan.. mmg gimik abis la!

tp takde pape.. susi sehat!

6 comments:

muni. said...

hahahahahhahahahha
"susi si saspen"

dEwi bLa bLa said...

dasyat btol si susi ni!!

Hafiz Husen said...

pengsan?
lho... korg x tye ke asal pengsan?
xmkn ke, pregnant ke, apa ke.. hehe

diyadeary said...

omg! apekah itu? panic nak test ke? haha..

dEwi bLa bLa said...

die rush2 kot..
taktau la..
lupe nk tanye sbb die bgn die gelak2..

Anonymous said...

lawak tol si susi tu..kot2 nak lari dari bg alasan nape dtg kelas lambat kot...gimik tuk dia selamat...mana lah tahu...saja je pikir luar kotak kawalan aku ni..ahahhahah...