CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Wednesday, July 30, 2008

Pengigauan!

last nite..

b4 tdo tu ktorg borak2 la ..borak mende tah panjang2 lame2.. ngantuk pon ye..tp nk ckp jgak.. taktau la sape tetido dulu kan..

pastu aku mmpi epak bg aku rabbit.. a pair.. pastu die beranak... ade 1 je kale hitam..yg lain tu kale putih n ceklat.. kale lawa2 la.. pastu konon nya bg aku, yg hitam tu dark knight [skali lagi dark knight masuk dlm scene hahahahhahahah dark knight yg bodo itu..].. of coz la hitam tu jahat kan.. konon nye yg hitam tu nk makan raimi/rumet aku.. aku pon cuak gak a..

tbe2 rabbit dark knight tu jato dari plastik yg tsangkut atas kaki aku, pastu die lepak kt beg hitam.. beg tu hujung kaki aku..sbenanye tu beg laundry jgak la.. aku dh cuak a..cpt tol die datang nk makan raimi ni.. aku cuak gle, aku mengecutkan badan membntuk bola [ for real] pastu aku panggil.. aku tak igt la aku panggil ke aku jerit.. tp cmni a.. "mi...mi...mi..mi...mi..mi..mi.."...mmg byk kali a..yg raimi ni pon terbangun la..die ni bese org kejut bgn gi klas liat je.. tp kali ni cpt lak die bgn.. pastu die tanye la kenape.. aku ckp.."ade rabbit tu hujung kaki.. tuuuuuuuuu ade rabbit hitam tuuuuuuuu..." die tekejut a mane dtg rabbit nye la plak kan.. die bkak a lampu tepi tu.. lampu oren.. terduduk die atas katil..aku pon tak sedar aku dh duduk..tp mmg takut gle a.. bile dh bkak lampu, dh terang la kan..raimi pon ckp.."mana ada rabbit..beg tu.. heee..dh2 gantung beg tu kat atas.." aku dh pelik gle.. damn! rabbit tu telepaske? then pk kejap n betenang, aku ikot a ckp die, gantung beg kt ats..

pastu aku sedar... damn! aku ngigau! mati aku kene bahan esok pagi ni.. hahhahahahha aku pon tibai gelak dah.. slalu ngigau tak sedar..tp ni ngigau ujung die sedar..pastu aku gelak2... aku ckp la.."sori2..sori2.." ye a kol 4 / 5 pagi dok sebuk kaco org tido..siap pesan lagi kat raimi jgn bgtau org.. huuuuuu pengalaman tol lah!!!



**ni mesti gara2 tido tak basuh kaki... n dark knight, tolong a pegi!!! hahahhahahahaha

7 comments:

epak said...

tu la... cuci muke je ingt..
kaki lupe..!!

mcm menakotkan je dark knight..

dEwi bLa bLa said...

tak takot kot.. saspen je

DHIYA SYAZWANI said...

aku cube terbayangkan part yg "mi.. mi.."
hehe..

seyes..
lawak.

dEwi bLa bLa said...

mcm real.. tp mcm mimpi..tp igt dlm mimpi! tp real

Anonymous said...

ye...ye...ye saya....nape? apa? arnab...hah la beg tu menjelma jadi arnab hitam sat....

lain kali tido clearkan bed tu tulu...jgn tido selagi katil tu tak clear....time tidu kita kena selesa bukan asalkan boleh je tau!!!

u give me kenangan yang betul2 tak leh dilupakan sampai bila2...thanks dewi...

Hafiz Husen said...

ko kena tgk "dark knight" sampai abis.. then br dia akan pegi! hahaha

dEwi bLa bLa said...

agak clear jgak la tu..bole tahan la kan!! dh ikot ckp mi, gantung beg, tp ngigau jgak ape cte ni mi!
ke mi anta dark knight kaco ni.. hahahhahahaha


ble ur turn? nk mintak no eko!


ala bon...aku dh buang la dark knight! cmne nk tgk nye..