CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Thursday, July 31, 2008

die tak salah..

tadi mama cari cat.. die bkak la kabinet cat tu.. pastu, si suzy tah datang dari mana masuk kabinet tu.. die plak yg sebuk cari cat! dok la die dlm kabinet tu.. pastu mama call aku soh turun amik die bwk kuar kabinet .. pastu abg plak turun..

die ckp semlm mlm, suzy kene pukul ngan kayu.. kayu penyapu.. mama pon tanye sape pukul... die ckp, lelaki kt umah bujang.. pdhal umah tu umah pmpuan.. tah pape.. dtg nk ngedate ngan awek kt luar umah pon apehal nk pukul kucing org! aku tau suzy bkn nk gi curi ikan ke ape.. suzy cukup makan..die pon nak jln2.. tp apehal nk pukul ngan kayu... tah pape la mamat tu.. siyes ble aku dgr, mmg aku angin a 1 badan.. trus amik suzy hug2 die..kesian la..dh la pregnant.. n obvious kot die pregnant.. tp ko gi tibai die ngan kayu.. suzy tu nmpk sgt bukan kucing liar sbb die pakai collar.. pastu mama tanye a abg, pastu? ... abg ckp time tu die ngan mmbe die, dh nmpk suzy kene tibai, die gi la umah org tu, amik suzy.. siap sound lagi..[kononnya la taktau btol ke tak..] tapi pastu org tu trus masuk umah tak kuar2.. tp kuar jugak kot lewat2.. takkan tido situ dh situ umah pmpuan..

tp kesian la kat suzy..die tak salah!!! die gi jalan2 je pon.. die ske gi kat tmpat yg die dengar suara sbb die nk manje2!! tak suke laki tu.. tak suke umah tu.. PALANG PALANG!!!

siyes kesian suzy..uuuu sedeh..

11 comments:

epak said...

jgn sdeh dah..
yg penting skang suzy ok dah..!!

tggu die bush2 je k..
mst ank comey2..!

dEwi bLa bLa said...

kalo tak ske pon jgn la pukul ngan kayu..sedeh sgt..

DHIYA SYAZWANI said...

suzy g manja2 kt awek laki tu kot..
laki tu pon jeles..
tros pukul2..

aku yg x ske kucing pn xde nk pukul2.

xpe2..
suzy kuat..

[aku baca cat = kucing! blurr.. haha..]

dEwi bLa bLa said...

tp cm kejam je pukol ibu mengandung ngan kayu.. kalo bapak kucing yg jahat tu takpe jugok

Hafiz Husen said...

doa la mtk2 anak c suzi 2 kua2 jd munchkin cat ke..
doa org teraniaya kan makbul.. haha
btw check diz out!
my bday prezen pls!

dEwi bLa bLa said...

kalo jadi munchkin btol, aku bg ko 1 bon! btol!!

comey gle..tp die je kaki pendek.. abg die kaki panjang! jln tegedek2

Anonymous said...

ape lah mamat yang tak hendsome u.....no school kot sampai tak reti perkataan "tak berperi kemanusiaan langsung" binatang pun sayang diri nye serta yang sewaktu dengan nya...
sabar2.....

dEwi bLa bLa said...

kalo tak suke pon jgn la pukul kan ibu..kesian..pukul die balik mi.. karate him 4 me plz!

Anonymous said...

wachaaaaaa...alamak, baru nak karate...dia dah masuk umah pempuan tu dulu r...penat je bunyikan langkah tu....huhuhuhu

cerita tentang diri'nya' said...

gegeh betul la sape yg pukui..habaq kat aku dewi...aku leh silat, silambam, wushu, kung fu panda, taekwando, karate, hah...nak aku kuar kan buah pa lagi....kuang ajaq no yg pukui suzy....huh...
eh, ko dah buat report police ke? org tu leh dijatuhkan hukuman tu...g buat report tau. n bawa sekali surat pengesahan doc tau...

dEwi bLa bLa said...

hahahah hang ni intan.. hang nak bawak kuaq buah apa dia? aku konpiuh sat la.. hahahhaha dah tak paham tba2.. tiba2 buah plak hahahahah adoi