CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Saturday, April 11, 2009

twittt~

32 comments:

diyadeary said...

aik. bila tiba? cuti skola ka?

dEwi bLa bLa said...

tak!! die gi bukit jalil.. lawatan gi skola sukan tu..
smpat gak jumpa 2 jam!! jadi lah!!

HAPPY!

diyadeary said...

wah, pandai meng-appreciate masa ye!
good. good. so bole focus betul2 kat thesis ni.. :)

diyadeary said...

lupe..

budak2 skola ada skodeng x? haha

asrulnizam said...

scary r muka ko..
romantic r ckit..epak da romantic hbis da tu..
hahaha

dEwi bLa bLa said...

diya : baca la his blog... mcm takde je mengusha lagi! haahaha tu la.. agak mengappreciate lah die mcm tu!

asrul: scary2 pon die syg aku gak! keco la ko! ahahahaahha jeles ke? ayin kn ada hahahahahahahahha i loike! =p

asrulnizam said...

keco..apa kaitan ngn ayeen??
dia laki..mana feel..
tggu awek aku ek..hahaha
ade ke?? =p

dEwi bLa bLa said...

ye ke tak feel?
tak feel tp muaahhh muaahh gak hahahahahhaha kantoi di sanaaaaaaa


=p =p =p!!

asrulnizam said...

mmuah2 apa??
itu isyarat syg dia je..ko ni..

dEwi bLa bLa said...

bukan muaah muahh bermaksud kiss kiss ke?
hahahahaha diya!!! i need bekap here!

asrulnizam said...

kiss dlm sms je..
xde lakonan k..xde r tangkap gmbr cm org tu..hahaha
keco..

dEwi bLa bLa said...

org mane org mane? keco!!

hahahaha korg ni dlm maya bukan main lg muahh muahh..

tp bile jmpe dpn2 buat3 tak knal je!

asrulnizam said...

org dlm blog ni r..malu2 lak nk ngaku..
post gmbr x malu..huhu

ktorg x malu2 k..satu kolej tau kot..

dEwi bLa bLa said...

eleh.. tak malu lahhhhhhhhhhh... mana ada pic kiss pon! keco! hahahhaha

yeke tak malu?
kt dinner mcm malu2 je.. soh tgkp gamba bersama pon malu2 sajaaaaa

asrulnizam said...

hahaha..da2..
mls r nk sakat ko ag..
g hepy2 ngn epak k..

kim salam kt dia..

dEwi bLa bLa said...

epak dh selamat kot kt kg raja tu!! ketinggalan la sero!

asrulnizam said...

haa..da blik ke??sory

p/s:ktorg tangkap gmbr x malu2 k..

dEwi bLa bLa said...

dh la.. tu la aku kesepian ni!

eleh tak malu2.. bon n diya jadi saksi!! aku tunggu je dorg nk bersuara kt sini

diyadeary said...

hello2. am here! hahahaa.. orite. terkejut tgk2 da 18 komen! hot gile. hahaha.

tapi topik ni mmg BEST la.

diyadeary said...

asrul. muahh tu kiss.
if syg ckp syg. baru la btl syg. again. muahh is kiss.
hahaahaha..

fact la asrul.

ko nak kiss die ke? :D

diyadeary said...

lupe nk bgtau.

ayeen nmpk ak tgk siap pusing2 kepala n leher lagi. nape ye asrul?

diyadeary said...

ak silent reader kat epako. :D

diyadeary said...

asrul, klu muahh tu syg, nape ko xpena muah kat aku? haha...

cepat2.. muah kat aku cepat!
ko mestila syg aku lebih kan dr syg ayeen? hahahaha..

siot gila.

dewi ko xleh muah la kan, dia ada epak.. huhu..

weh. aku suka la..

dEwi bLa bLa said...

tgk asrul!!
it's a fact ok!

muah = kiss..
kang kat awek ko jgn nk muaah2 sokmo..


gataiiiii!

diyadeary said...

dgn awek bkn muahh doh..

lain. trs ajak kawen. hahahhaa..

asrulnizam said...

hello my fwenz..

btol mmuuah = kiss

tp klau wat tu kat pompuan, kang suma cair lak..so better wat kat laki je..4 sure x de effec nyer..juz nk tnjuk yg kt sayang dia jer..

kat pompuan boleh wat..tp kt special one jer..sory dhiya..hahaha
gla jahat aku..

dEwi bLa bLa said...

hoh gila pedassssssssss si asrul ni... bole thn gak eh!
hahahahaha

diyadeary said...

hahahhaa.. agak la!
tapi asrul kiss kat sejenis ni bawa makna lain gak!

bukan nk cakap ape la kan, zaman da nak kiamat ni kan asrul..

as long masih pd batasan, takpela.. kitorg concern tu je. yela, asik patah hati je dgn ppuan je mana tau beralih arah lak! nauzubillah~

mna ko tau si muah tu x cair asrul? huhuhu.. klu cair xkan die nk ngaku lak kan?

aku x kisah, selimut hati aku ada nk kiss aku! hehe..

asrulnizam said...

i'allah aku x terkeluar dr batasan yg dah tersedia tu..
wlpun da pernah patah hati..sekali je k..bkn asyik patah ahti..hehehe
minat still lg pd pompuan gitu..hahaha

neway..ko ada selimut hati ek??itu yg ktorg(aku ngn dewi)nanti2kan..bila nk kenal kan??

Hafiz Husen said...

tergezut aku 29 komen..!
wa x masuk campo tho nama wa ada klua~ hahahahaha

Hafiz Husen said...

yela... smua da ada buah ati..
aku single xbrani campo! kuikuikui

*jgn nak tembak aku plk lps ni. aku bkn sasaran dsini

diyadeary said...

alright asrul~ :)

hahaha.. korg kan terror. kalau korg rasa ada, try la cari sape selimut hati! huhu.. :D

xtaula camne nk cakap. tgk je la nti yer. ada kad jemputan sampai, ada la. klu x de tu, sampai ke tua, ak single.. ;)

bon, jgn wat skandal. so xkan ada gosip ttg kamu.